Nuffnang Advt

Pages

Wednesday, June 2, 2010

up ..up....

Hari ni cam sunyi jek kat office.. Ke Lia yang tak ceria? hahaha....ada effect ke ?
Lia just nak masukkan gambar-gambar yang ada dalam simpanan Lia.. Especially gambar si kecik... Masa-masa camnilah geram je tengok aksi dia.. nak mawah pun jadi kelakar sbb kkdg tak sangka dia leh buat camtu... Ingat tak hari tu yang dia follow abang dia tonggek-tonggek kat tempat tidur..
Kali ni pun, aksi abangnya pun ditiru... Bukan tonggek2 lagi...tp agak merbahaya jugak kalau tidak dipantau sbb kalau nak ikutkan si Angah, dah sampai ke atas betul...boleh capai rail langsir... Yang ni baru nak mencub-cuba.....

Aksi pertama: Boleh tak? Boleh tak?





Aksi kedua:... BERJAYA....tapi takat tu jelah sbb dia pun dah tak berani nak naik lagi.. Mak dia pun dah bising-bising... turunlah balik.....Si Angah tengah memberikan galakan terhadap si adik untuk meneruskan pendakian......

Camno tu?? Aduih..pening-pening.. Ada jugak kawan-kawan kat office yang salutelah kat Lia sbb boleh handle anak lelaki 3 orang.... Sebenonya...dah tak larat nak tegur dah...bior jelah.....Kkdg sampai diaorang menangis-nagis baru Lia tengok ape ke he...nyaa....

Boleh gitu??

1 comment:

  1. takpe liah..3 lelaki pun bagus..semua leh jadi imam :d

    ReplyDelete