Nuffnang Advt

Pages

Wednesday, October 13, 2010

2 hari setengah to go...

Kenapa 2 hari setengah lagi ? kenapa tak 3 hari ke ? tak 4 hari ker..... nak ke mana ek..
Agak-agak kan....boleh tak siapkan semua filing ni dlm masa satu 1? Actually boleh tapi cam tak berapa semangat nak buat..hahaha....
Sebenarnya acik dpt transfer ke jabatan yang baru minggu depan hari Isnin.. Jadi hari ni dah hari Rabu..dah petang dah pun... So, tinggal Khamis dan Jummat...Tu yang jadi 2 hari setengah je tuu..
Takdelah naik pangkat pun cuma berubah angin memilih bidang yang dah lama ditinggalkan.kiranya nak kena brainwash dengan klorox otak ni..... Keje masih berlambak di dept lama...tp mood tu dah kureeennngg...jek....
Nak b'blogging pun cam takde mood jek....tp bila dh kat situ, mesti masa lagi ketat... Yelaaahhhh....bos baru, kenalah tunjuk semangat yang baru..betul tak??

3 comments:

  1. Mie.. dah tau dah kan..
    Anon : sbb nak transfer dept jek.. tu keje yg terkumpul...

    ReplyDelete