Nuffnang Advt

Pages

Tuesday, November 16, 2010

Are u that lucky one..??? Giveaway

Kan Lia dah bgtau tadikannnn....Lia tengah mood nak masuk GA je skrg ni...nak kumpul manyak2 hadiah walaupun sebelum ni tak pernah dapat....huwaaaaa.....

Lia teruja nak join contest ni sebab apa...sebab mestilah Lia nak kenal dan buat kawan dengan empunya blog..Cmna dia nak kenal kan....ramai lagi yang jenguk blog dia tu... Tak caya?? Tengok jelah pada komen2 dr reader....Mak Aiiiiii ....seratus lebih yang comment...bukan senang nak gather orang dtg blog kita tau.. Fofular gituuu....

2 comments:

  1. hii..complete..tenks ye sbb join...moga ada rezeki..aminnn..keep in touch ye...

    ReplyDelete